Михайло Ухман
Михайло Ухман

Воєнний журналіст, доброволець, продюсер, режисер

Росіяни чи московити, так їх правильно називати – варвари і такими були завжди

Опубліковано:
1 Жовтня, 2024 о 13:57
Росіяни чи московити, так їх правильно називати – варвари і такими були завжди
Війна та мобілізація

Наші воїни годують жителів Курської області, а московити кидають бомби на лікарню в Сумах, де знаходяться мирні українці.

Наші воїни вивозять російських породіль в безпечне місце, а московські терористи б’ють по перенатальних центрах ракетами.



Наші воїни віддають останні крупи, закрутки, олію, засоби гігієни, а московські окупанти крадуть з українських будинків унітази, пральні машинки.

Наші воїни на території курської області, облаштовують комендатури, щоб забезпечити місцеве населення всім потрібним на зиму, а московити рівняють українські села і міста під “нуль”.

Росіяни чи московити, так їх правильно називати – варвари і такими були завжди. Разом за собою, вони тягнули і нас. На щастя, Революція Гідності не дала нам остаточно загнити.

Московити вбивали афганців, чеченців, грузин і тепер вбивають українців. Тільки, коли вони вирізали людей в Чечні, Грузії, ми воліли цього не бачити.
Ми вважали їх – “братами”, ностальгували за радянським союзом, часами, коли долар був по п’ять і самі цього не бачучи, повністю занурювалися в московське болото.
Тепер, майже всі українці побачили істинне обличчя росіян, які під впливом пропаганди, будуть вбивати нас, поки ми їх не зупинимо.

Знищити ворога може тільки сильна армія і сильна країна, яка готова не ховатися, а вбивати за свою свободу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Соціалтна мережа
Теги: #війна, #михайло ухман, #Росія
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: