Росія розробляє “легітимний” Skype

Опубліковано:
21 Жовтня, 2014 о 09:24

“Ростелеком” оголосив відбір підрядника для створення та впровадження сервісу інтернет-телефонії, аналогічного Skype.

 



Про це з посиланням на телекомунікаційну компанію пише РІА “Новости”.

 

Як зазначається, продукт повинен забезпечити абонентам можливість телефонувати і приймати вхідні дзвінки з використанням програми, встановленої як на звичайному комп’ютері, так і на мобільних пристроях на базі iOS і Android.

 

При цьому планується, що абоненти зможуть обмінюватися короткими текстовими повідомленнями, передавати файли, в тому числі відео.

 

“Це буде VoIP рішення, але набір функцій трохи ширше за рахунок тих можливостей оператора зв’язку, які недоступні OTT-гравцям. Крім того, цей сервіс буде легітимним з точки зору російського законодавства”, – сказав представник “Ростелекому”. За його словами, всі абоненти компанії зможуть отримати реальний телефонний номер для спілкування з абонентами телефонних мереж.

 

“Таким чином, користувачі смартфонів отримають ще один телефонний номер на своєму смартфоні, а користувачі планшетів отримають можливість дзвонити з планшетних комп’ютерів, навіть якщо у них немає GSM-модуля. Крім того, частині наших користувачів ми дамо можливість прив’язати свій домашній номер додатку, і для них домашній телефон стане мобільним”, – сказали в “Ростелекомі”.

 

Максимальна вартість контракту – 72,853 мільйона рублів. Підрядника планується визначити 6 листопада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: