Сьогодні, 20 листопада виповнюється 2 роки від подій Революції Гідності. У Тернополі річницю вшанували Маршем Гідності.

 



Студенти вищих навчальних закладів пройшли від головних корпусів вишів до Театрального Майдану. Там відбулося пам’ятне віче. Розпочали захід із хвилини мовчання за Небесною сотнею та загиблими за волю України.

 

 

 

Майданівські пісні, Революційні гасла та улюблене студентське «Хто не скаче – той маскаль!» нагадали початок Революції Гідності та ніби перенесли назад, у минуле. «Звичайно, згадувати важко. Але спочатку це були приємні події – початок студентської революції. Ми вірили, що зможемо змінити свою державу… Те, що сьогодні вийшли студенти, – вони знову хочуть показати свою єдність. Тому, що сьогодні активність молоді знову впала. Це показали результати місцевих виборів, де явка молоді була низькою. Але сьогодні нам знову потрібно гуртуватися і Майдан повинен тривати у кожному з нас», – розповів один з організаторів заходу Василь Томчишин.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: