Ревізору-податківцю суд призначив 275 тис. застави

Опубліковано:
8 Лютого, 2015 о 14:38

Тернопільський міськрайонний суд застосував до головного ревізора-інспектора однієї з ОДПІ запобіжний захід – тримання під вартою та одночасно визначив заставу в розмірі 275 тис. грн.

 



 

Запобіжний захід обрано у кримінальному провадженні за підозрою податківця у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди), повідомляють у прес-службі прокуратури області.

 

Окрім того, за клопотанням прокуратури суд прийняв рішення про відсторонення посадовця від займаної посади.

 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Нагадаємо, 2 лютого близько 21:30 в приміщенні бару «Маяк» було затримано «на гарячому» ревізора-інспектора Тернопільської ОДПІ ГУ ДФС у Тернопільській області.

 

Головний державний ревізор-інспектор вимагав від підприємця неправомірну вигоду у сумі 20000 гривень за зменшення виявлених порушень. Хабарника затримали по «гарячих» слідах.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: