Репетиція апокаліпсису на Тернопіллі: зливи і град завбільшки з яйце

Опубліковано:
21 Червня, 2016 о 16:53

Негода вирувала кількома годинами раніше, тому точної інформації про завдані збитки у інших районах наразі немає, – пише Uzvar .

 



Буревій, який руйнує все на своєму шляху. Однак, у ніч з 20 на 21 червня погода вирішила випробувати усю Західну Україну. В YouTube опублікували відеозаписи, які показують страшні «вибрики» погоди червневої ночі. Віталій Савчин задокументував нічну грозу, яка пройшлася у місті Калуш.

 

 

З відео видно, як бушує погода, йде сильна гроза та безперестанку блискає. Однак, закарпатцям пощастило менше. Окрім сильної грози, у Виноградові випав величезний град. Відео опублікували на офіційній сторінці «Голосу Карпат», на якому видно град завбільшки 25 копійок близько сьомої ранку.

 

 

Це не всі райони, в яких град завдав шкоди. На Тернопільщині «льодяні опади» знищили урожай. В YouTube оприлюднили відеозапис, знятий з автомобіля. На кадрах видно страшну негоду та сильну грозу в Шумському районі (Тернопільська область).

 

 

От такі вибрики природи опублікували у соціальних мережах. Відомо, що негода накрила майже половину Прикарпаття. Це був ураганний вітер до 30 метрів на секунду, сильний дощ, подекуди град. Десятки населених пунктів знеструмлені.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: