Ремонти у тернопільських школах робитимуть не за гроші батьків

Опубліковано:
31 Травня, 2016 о 17:23

Ось і завершився черговий навчальний рік: в п’ятницю усі школярі «відбули» Останній Дзвінок, наступного дня випускники строкатою колоною пройшли містом і відсвяткували випускний бал. А вже з понеділка в школах та інших освітніх навчальних закладах, як і буває на традиційно на літніх канікулах, вже розпочнуться роботи з підготовки до нового року навчання. За які кошти вони робитимуться, чи будуть долучати до цього батьків? Міська рада щодо цих питань висловлюється категорично: збирати кошти з батьків потреби немає. Про це заявив міський голова Тернополя Сергій Надал.


«Я звертаюся до батьків і ще раз наголошую, що у бюджеті на цей рік закладено усі необхідні кошти для забезпечення роботи закладів дошкільної та шкільної освіти. Заборона вимагати у батьків будь-які гроші продовжує діяти. Тому прошу, якщо такі факти порушень були, повідомляйте про них на гарячу лінію 1580. Ми будемо перевіряти ці факти, і відповідальні особи понесуть покарання. До цього часу до нас не надходило офіційних звернень, в яких би скаржилися на те, що збирають кошти. Такі повідомлення з’являлися лише у ЗМІ. Тому прошу, – звертайтеся, і міська рада буде реагувати», – зазначив Сергій Надал.



У бюджеті на 2016 рік передбачено кошти, необхідні на оплату харчування, капітальний ремонт приміщень, забезпечення необхідним обладнанням. Загалом на все виділено близько 17,5 млн. грн,

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: