Регіонал з Гусятинщини знову дурить людей

Опубліковано:
6 Листопада, 2014 о 22:19

В Гусятині проживає регіонал епохи Хоптянів Олександр Скоб’як. Колись він працював в управлінні праці та соціального захисту Гусятинської РДА, а тепер знову хоче дурити людей. Тому створив страхову компанію, через яку має намір видурювати в людей гроші, забувши, що за ним «ростуть золоті верби» ще з часів Хоптянів.

 



В епоху Януковича через масові фальсифікації головою Гусятинської районної ради було призначено дружину тодішнього губернатора Тернопільщини Валентина Хоптяна Надію Хоптян. Вона відразу взяла в свою команду Скоб’яка, бо знала, що той добре вміє створювати брудні схеми та витягувати гроші з бюджету на свою користь.

 

Одна із схем, яка добре працювала в той час полягала в тому, що гроші виділялися на людей, які вже померли. Були випадки, коли гроші виділялися і на живих людей, проте вони реально їх не одержували. З часу Революції Гідності пройшов деякий час і цей горе-регіонал думав, що все вже забулося, пішло в небуття. Але люди все бачили, тому не дадуть йому спокійно спати.

 

Звертаємося до правоохоронних органів, щоб дані факти були перевірені. Ви побачите масове розкрадання державних коштів – сотні тисяч гривень, які мали б піти людям похилого віку, малозабезпеченим, інвалідам, багатодітним сім’ям.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: