"Тризубівці" на Тернопільщині взялись за декомунізацію (Фото)

Опубліковано:
12 Червня, 2016 о 18:23

В ніч на 9 червня біля села Городище і в селі Почапинці активісти ВО «Тризуб» ім. С. Бандери та «Правого сектора» Тернопільщини понищили місцеві пам’ятники. Активісти зазначають, що таким чином продовжують декомунізацію в області. Знищені об’єкти хлопці називають залишками тоталітарної епохи, повідомляє Доба

 



– Символи радянської доби необхідно знищувати, оскільки не можуть стояти ці символи залишені катами нашого народу. Українці – не раби. В першу чергу треба провести декомунізацію в головах народу. Лише за таких умов можна здійснити національну революцію і в кінцевому рахунку звільнитися від олігархічно-кланового ярма, – йдеться в повідомленні на сторінці ВО “Тризуб”.

 

Окрім цього активісти закликали патріотично настроєну громадськість самим ліквідовувати об’єкти тоталітарного минулого у своїх населених пунктах. 

 

 

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: