"Правий Сектор” готовий розігнати комуністів без допомоги міліції

Опубліковано:
8 Квітня, 2015 о 21:58

Члени Комуністичної партії Російської Федерації повідмоляють, що планують 1 травня вирушити до Києва та прийняти участь у так званому антифашистському мітингу.




Про це заявив перший заступник голови комітету Держдуми у справах національностей, депутат від КПРФ – Валерій Рашкін:


“Компартія України запрошує всі ліві сили провести мітинг у Києві. Ми готові, і сказали, що поїдемо туди. Антифашистський день солідарності 1 травня. Не виключаю, що і лідер КПРФ поїде”, – сказав він.


ІНФОРМАТОР вирішив взяти екслюзивний коментар у керівника прес-центру “Правого Сектору” Артема Скоропадського щодо погроз російських комуністів провести святкову ходу вулицями Києва.


За словами Скоропадського, КПРФ – це по-суті терористична російська організація, а її лідер Генадій Зюганов являється злочинцем.


“Я готовий гарантувати, що націоналісти та активісти “Правого Сектору” взмозі присікти будь-які виступи комунстів без допомоги міліції або інших силових органів, ” – додав керівник прес-центру “Правого Сектору”.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #комуністи, #мітинг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правий сектор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора
21:35, 25 Жовтня, 2024

Тернопільська митниця – надійний вибір для підприємців та компаній, які імпортують товари, – керівник Юрій Мацібора

ТОП новини тернопільщини: