"Мерседес" з резонансної ДТП на вулиці Симоненка крадений?

Опубліковано:
4 Грудня, 2015 о 19:43

Історія резонансної ДТП, яка трапилась недавно на вулиці Симоненка в Тернополі отримала своє продовження. Нагадаємо, що на піхідному переході водій збив бабусю з внучкою.

 



Гостроти додало те, що винуватцем виявився колишній працівник прокуратури та ще й пробував, за словами очевидців, відкупитись відразу після пригоди. Тільки втручання начальства правоохоронних органів врятувало його від самосуду.

 

Експертиза на місці та обстеження в диспансері довели, що водій був тверезим. В якості причини аварії стали погані погана видимість та дощова погода. Проте офіційною версією стало те, що водій не вжив заходів для того, щоб зменшити швидкість перед пішохідним переходом. На щастя, потерпілі відбулись легким переляком.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уточнена інформація: жінку з дитиною збив колишній заступник прокурора (Фото)

 

Але вся ця історія має свою передісторію. І цікаві ці події минулих днів тим, що справедливість має все ж отримати перемогу. Цікаві факти про водія елітної іномарки і сам автомобіль з’явились на сайті 0352,соm

 

Виявляється, вісім років тому, ще працюючи в обласній прокуратурі, наш герой став «героєм» іншої кримінальної історії. Тоді, щоправда, в ролі потерпілого. Так от, у листопаді 2007 року в Львові через посередника він купив чорний «Мерседес», виклавши чесно зароблені більш ніж 50 тис. доларів.

 

Чи здогадувався чиновник-юрист, що іномарка крадена і її розшукує Інтерпол? Про це історія мовчить. Хоча, як працівник такої установи, мав би перевірити товар, який зібрався придбати. Мова ж не простого вуйка, якому шахраї “впарюють” крадені речі на кожному перехрестку.  Але це окрема тема і наразі ставимо на цьому велику жирну крапку… Толку з таких домислів не буде ніяких.  

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для чого поліція змінила місце вчорашньої резонансної аварії?

 

Додамо лише, що на рахунку банди слідчий з особливо важливих справ зі столиці нарахував із десяток автомобілів, викрадених на території Західної України та Хмельниччини, а згодом проданих у сусідніх областях або в Києві – вже з перебитими номерами та підробленими документами.

 

Цілком випадково, навесні 2008-го, нинішнього юриста зупинила автоінспекція. Оглянувши кузов, правоохоронці запідозрили, що на комплектуючих перебито номери. Більше того, згодом технічна експертиза підтвердила, що і технічних паспорт підроблений.

 

Отже, красень-«Мерседес» викрали у Празі (Чехія), і належав він солідній фірмі, що займалась богемським кришталем. Українські вмільці зуміли пригнати її в Україну та продати. Та не дарма попереджають: крадене ніколи добра не принесе.

 

Щодо аварії поблизу «АляскиТер», зважаючи, що бабця з онукою отримали незначні синці та подряпини (юридичною мовою – легкі тілесні ушкодження), то водій відбудеться штрафом, розмір якого встановить суд…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: