Путін буде рватися в Крим ще до початку морозів, – Олег Соскін (ВІДЕО)

Опубліковано:
6 Листопада, 2014 о 20:15

Путін вже не зможе захопити Маріуполь, але дорогу до Криму він все одно спробує пробити. Про це в ефірі УкрлайфТВ розповів політолог Олег Соскін.

«У Путіна не вийшло захопити всю Луганську і Донецьку області, але він структурував їх за моделлю Придністров’я. Але йому мало. Зараз зима почалася, Крим гине, там буде просто соціальна, гуманітарна, етнічна катастрофа. Йому треба туди пробити дорогу, а для цього потрібно вийти на Мелітополь, у нього виходу іншого немає, йому це треба зробити до великих морозів, до снігів.



 

Він розуміє, що Маріуполь захопити він вже не може, що всі ці ДНР, ЛНР – це бандити, маргінали, ізгої, і скільки їх не вчи, вони такими і залишаться. Тому Путіну треба використовувати тільки найманців, колишніх солдатів і офіцерів, які прийшли за грошима на цю територію і регулярні війська. Ось головне завдання Путіна., Йому потрібен коридор в щоб те не стало », – зазначив Олег Соскін.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: