Приєднуйтесь до популярного телеграм-каналу “Оперативні новини Тернопільщини”

Опубліковано:
16 Липня, 2024 о 13:15
Приєднуйтесь до популярного телеграм-каналу “Оперативні новини Тернопільщини”
Оперативні новини Тернопільщини у телеграмі

Хочете отримувати найсвiжiшi й перевiренi новини у зручний для вас спосiб? Пiдписуйтеся на телеграм-канал Оперативнi новини Тернопiльщини i читайте все найважливiше про вiйну, економiку й полiтику воєнного часу, ситуацiю з пальним, сiллю, бiткоїнами — тематика новин необмежена.

Це ресурс, що вже невдовзi спонукає вас пiти з десяткiв iнших телеграм-каналiв, бо акумулює все в одному: головнi новини свiту, України i Тернопiльщини. Оперативна i, щонайважливiше, достовiрна iнформацiя про те, що нинi турбує кожного українця тут — https://t.me/tenewter



Долучайтеся i бiльше не витрачайте зусиль на розпiзнавання фейкiв у iнформпотоцi з численних джерел. «Оперативнi новини Тернопiльщини» — це найповнiша новинна палiтра, що допоможе вам змалювати об’єктивну картину того, що вiдбувається довкола.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Оперативні новини Тернопільщини, #телеграм
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: