Провокація в Мережі: львів’яни кинулися захищати тернопільську “Молокію” (Фото)

Опубліковано:
20 Березня, 2016 о 08:55

Справжні пристрасті розгорілися у львівській спільноті з “Фейсбуку” “Варта 1” після того, як одна з учасниць розмістила інформацію про знайденого у пакеті молока від “Молокії” черв’яка.

 



Більшість львів’ян кинулися на захист тернопільського виробника, звинувачуючи авторку провокативного повідомлення в заангажованості (вона, мовляв, працює на конкурентів “Молокії”) або в елементарному незнанні того факту, що подібні личинки можуть міститися хіба що в каві або цукрі, але аж ніяк не в рідині.

 

Згодом своє слово сказали і представники “Молокії”, пообіцявши скаржникові детально розслідувати цей випадок, а також організувати екскурсію на тернопільське підприємство, щоб “зрозуміти усю логіку технологічного процесу та переконатись в якості та безпечності нашої продукції”.

 

Загалом на екскурсію запросили усіх бажаючих спільноти “Варта 1”. Витрати з організації поїздки компанія бере на себе. Наразі уже чимало львів’ян зголосилося на таку пропозицію.

 

3

4

5

6

7

1

2

8

9

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: