Прокурори вирішили засудити злодійкувату міську раду?

Опубліковано:
20 Березня, 2015 о 22:32

Прокуратура через суд вимагає скасувати рішення Тернопільської міської ради та заборонити незаконне будівництво на вул.Валовій у місті Тернополі.




Прокуратура області пред’явила до суду позов з вимогою скасувати рішення Тернопільської міської ради та визнати недійсним договір оренди землі на вул.Валовій у місті Тернополі, а також забезпечити позов шляхом заборони забудовнику здійснювати на цій ділянці будь-які будівельні роботи.


Встановлено, що Тернопільська міська рада, прийнявши рішення про поновлення приватному підприємству договору оренди земельної ділянки на вул. Валовій, уклала з ним відповідний договір оренди 12 листопада 2014 року із терміном його дії від 8 квітня 2013року, тобто «заднім числом».


У цьому документі зазначено, що на вищевказаній землі нібито знаходиться торговий павільйон, хоча насправді на ній не розміщено жодних споруд, а є лише клумба.


У зв’язку з цим, прокуратура області пред’явила до суду позов з вимогою скасувати рішення міської ради та визнати недійсним укладений з приватним підприємством договір оренди землі на вул. Валовій. Також прокуратура вимагає забезпечити позов шляхом заборони забудовнику здійснювати підготовчі до будівництва та будівельні роботи.


На даний час позов перебуває на розгляді господарського суду Тернопільської області. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #валова, #міська рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: