Продовження будівельного скандалу в Тернополі: забудовнику “плювати” на заборони

Опубліковано:
11 Квітня, 2015 о 20:00

Мешканці славнозвісної вулиці Орлика, які протестували проти забудови на своїй вулиці, знову б’ють на сполох. На їхню думку недобросовісний забудовник знову хоче розпочати будівництво.

 



– Пан Матла вирішив випробувати терпіння орликівців. 6 квітня, на територію церкви Володимира і Ольги він завіз 5 бетонних блоків-опор для крана.  Всупереч забороні міськвиконкому будівництва багатоповерхівки на вул. Орлика, забудовник запевнив, що йому плювати на заборони і він збирається продовжувати порушувати закон…  Мешканці прилеглих будинків не дали зайти на територію наступним вантажівкам, ставши на їхньому шляху, і не дозволили їм розвантажитися, – повідомили Тернопільській Липі мешканці вулиці Орлика.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будівництво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #орлика, #тернопіль, #тернопільські новини, #церква володимира і ольги
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: