Про що думав виконавець робіт на оновленому бульварі Куліша? (Фото)

Опубліковано:
18 Жовтня, 2015 о 20:23

Нещодавно відкрили оновлений бульвар Куліша в Тернополі. Старе асфальтове покриття замінили на сучасну бруківку, встановили дитячі та спортивні майданчики і гарні лавочки. Тепер на бульварі людно, і дітвора з судніх будинків практично не покидає новенькі гойдалки та тренажери.

 



З відкриттям, напевно, трішки поспішили, оскільки роботи ще не завершені, і ближче до місцевого ринку ще стоять піддони з бруківкою і вириті канави для бордюра. Чи як тепер модно казати —  поребрика.

 

От якраз про поребрик і хочеться запитати у виконроба, який контролював виконання замовлення на реконструкцію. Якось дивно, з практичної точки зору, виглядає встановлений бордюр вздовж однієї сторони доріжки.

 

 

Справа в тому, що цей самий бордюр-поребрик встановлено на рівні з бруківкою, а земля у скверику досить суттєво випирає над доріжкою. Навіть зараз, в теплу і сонячну погоду, видно, як сквер поступово «заповзає» на новесеньку бруківку. Наразі це лише опале листя. А уявіть собі, що буде, коли підуть осінні дощі. А що буде після весняної грози? Осмілюсь припустити, що вся ота земля змиється на доріжку і перехожі будуть перескакувати через ріки намулу, як колись маневрували між калюжами.

До речі, вже зараз можна побачити в кількох місцях зсуви ґрунту на бруківку. Залишається лише поспівчувати прибиральникам. Їм вже потрібно готувати лопати, щоб згортати землю назад у сквер до чергового дощу…

 

 

Тому і хотілось би, щоб представники виконавця робіт якось пояснили таке своє рішення. Складається враження, що це зроблено навмисно, оскільки висоту бордюра спеціально для чогось зменшили лише з однієї сторони, хоча висота блоків дозволяє зробити розмежування між бруківкою і сквером.

 

 

 

 

Маємо повне право на такі запитання, оскільки на реконструкцію пішли гроші з місцевого бюджету, а значить — кошти громади. Також хотілось би знати, хто приймав, чи прийматиме виконання робіт? Може варто створити якусь «громадянську комісію»? Тепер модними стали різні громадські контролі, наглядові ради і спостережні ініціативи…

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: