На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук своїми враженнями про наше місто та друзів з Тернополя поділився Gologovski Alex:

 



“Є шанс, що друг Гатило приєднається до друзів Фазана(Андрій Нагірний) і Чуба(Oleksandr Chub). Завтра буду знати остаточно.
Кожен хто був пов’язаний з війною – чув про Чоботаря. Він є легендою далеко за межами Тернопільщини. Мав приєднатись і друг Богема –Andriy Sharaskin , але в Киіві забігався.
Взагалі, в мене якись два тижні українських гостей, що іх радий побачити. Митрополит Хмельницької єпархії, владика Anthony, Михайло Апостолдруг з майдану… Але…

Є в Украіні місто, що його жителі називають – Файним. Туди не коженKanter дійде з табуреткою. Населяють це місто тернопляни і терноплянки. Є в тому місті водоєм, що вони ним пишаються. Вони говорять на дивокуватій мові і вживають багато “йой”. Як кожен мусульманин має зробити хадж в Мекку, кожен терноплянин має: сказати “йой”, сказати “файно”, захистити державу, виграти грін карту і відвідати Нью Джерсі.

Чому про Тернопіль? Бо і Ivan Yasnij, і друзі Богема і Фазан з Гатилою – торнопляни. Sergiy , Леонід і я – кияни, але зустріли з 2014го – багато терноплян. Були ті автобуси, яких чекали ті хто стояли на напів-пустому Майдані. І вони доїхали. Автобуси з Львову, Франківська і Вінниці, але більшість – з Тернополя. Пам’ятаю хлопців і дівчат, чоловіків і жінок. Вони спали на підлозі в КМДА, потім стояли на морозі, а потім, коли почалась війна – пішли на схід, щоб захистити Батьківщину. Хочу сказати вам: ДЯКУЮ! Ми всі бачили ваши намети на Майдані з назвами ваших міст, районів і сіл, а тепер бачимо вас на Сході! Так вийшло, що з 2014го, вивчив більше районів Тернопільської оласти, аніж Київської. Бережансткий, Гусятинський, Чорткіаський, Монастирський, Теребовлянський і пр. Знаю статистику, скільки ваших хлопців загинуло. Дякуємо за вашу смішну мову, за ваше “йой”, за ваш патріотизм! Дякуємо, файне місто Тернопіль!

Слава Украіні!”

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: