Про чергове марнотратство міської ради і одну хорошу новину

Опубліковано:
11 Грудня, 2015 о 20:43

Вже так повелося, що починати потрібно з поганої новини. Отож маємо кілька прикладів “господарського” підходу до витрат наших з вами грошей з міського бюджету. Недавно наші обранці вирішили вчепити на універмазі табло за пів мільйона гривень. Таких дощок з лампочками має бути дві і їх планують встановити в 2017 році… Будем сподіватися, що до того часу тих господарників розженуть, а геніальне рішення скасують. 

 



На цьому не зупинились і виконком виділив 198 000 гривень на цяцьки для ялинки. Ну без того ж ніяк! Коли прикрашали ялинку перед Катедрою, то і свята не було! В місті настільки все прекрасно, що залишилось тільки купу грошей вбухати на гірлянди, кульки і верхівку за 38 000 гривень. Люди викручують ноги в роздовбаних дворах і на тротуарах, діти з батьками чвакають болотом в садочок, освітлення доріг в жахливому стані… Що святкуємо, шановні?

 

Але і це ще не все…  Зараз в Тернополі тестують автоматизовану систему оплати проїзду в тролейбусах. Витратили на цю дурню 1 мільйон 600 тисяч гривень замість планованих 400 тисяч, щоб позбутися кондукторів. Але ж якраз ті самі кондуктори і ходять по салону з гаджетами! Тобто всі ці гроші потратили на те, що тепер жіночка в помаранчевій жилетці дістає талончики не з кишені, а з пластмасової коробки! Тішаться люди, бо тепер мають в кишені “тальончик” на якому написано коли їхав, а як платили готівкою кондуктору — так і платять. На цьому нововведення закінчилось, а гроші успішно пішли, звиняйте на слові, коту під хвіст…

 

І таких моментів багато. Всіх і не опишеш. Нема кому спам’ятати обранців, що в державі ситуація жахлива. Війна на Східній Україні. Хлопці мерзнуть в бліндажах, а люди по гривні скидаються на волонтерські передачі, печуть солдатам пряники і в’яжуть шкарпетки…

 

Дивлячись на це все, складається враження, що всі оті дні скорботи і показушне фотографуння чиновників коло гробів з букетами в руках — не що інше, як жахливе лицемірство і фарс!

 

А тепер перейдем до хорошої новини. Днями в ЗМІ з’явилась інформація, що Тернопільщина має висококваліфікований хірургічний колектив, а Ігоря Дзюбановського обрали головою Асоціації хірургів Тернопілля. В своєму інтер’ю сайту “Терен” він зазначив, що “наша область та її хірургічна діяльність в одному із лідерів нашої держави, за якість та надання хірургічної допомоги. Ми займаємо місце у першій 5-ці за результатами хірургічної діяльності наших лікарів. Тому, я вважаю, в нас є потужний висококваліфікований хірургічний колектив”.

 

Це просто суперова новина на сьогоднішній час! Якщо справи у наших депутатів та чиновників будуть і далі так гарно йти, то людям доведеться звертатись за допомогою до цієї асоціації хірургів. Хай би ці висококваліфіковані спеціалісти наробили з наших марнотратників хороших танцюристів, бо іншого виходу нема!

 

Тим більше, що недавня танцювальна олімпіада в Тернополі довела, що на такі дійства приїжджають з усієї України і навіть з-за її меж. Може коли танцюватимуть депутати з чиновниками, то і інвестор підтягнеться глянути? Інакше чомусь не можуть його заманити до нас…

 

П.С. Як проводити попередній огляд на придатність до танців, буквально сьогодні показав наш земляк Олег Барна у Верховній Раді. Переймайте досвід, тернополяни!

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Олег Барна хотів зробити з Яценюка гарного танцюриста (Відео)

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: