Призначення Олега Сиротюка: кадрове непорозуміння за партійною квотою

Опубліковано:
2 Листопада, 2014 о 20:33

Про те, що Олег Сиротюк не відповідає рівню голови Тернопільської облдержадміністрації стало зрозуміло з формуванням ним команди, не оприлюднення більше декади жодного розпорядження, відсутністю елементарної системної роботи, оббріхуванням лідерів сільських громад, не вмінням працювати у зжаті терміни 100 днів та ще більшим не вмінням прозвітувати про виконану роботу.

 



Питань є чимало. За що лишень не хапався губернатор: ілегалізація кар’єрів, і ремонти доріг,  але сказати, що добився хоч якогось успіху не можна. Не тому, що журналісти “ПРО ВСЕ” такі прикрі, а тому, що тих успіхів реально не має. Навіть в елементарному – спілкуванні з пресою у Сиротюка були проблеми, не вмів аргументовано пояснити чому чинить так, а не інакше. Та що там з журналістами – представити свого однопартійця Напору на новій посаді – й того не вмів!

 

Зі “сторожа”  губернатора вже нині й сміятися якось шкода, а на початку призначення той спіднично-супроводний батальйон “креточашок” і веселив, і дивував тернополян.

 

Розуміє це й Олег Сиротюк, якого мають найближчим часом погнати з посади, бо вже дорвались до влади “шакали” Заставного.

 

Тернополяни, які слідкують за діяльністю нової влади, знають, що перша колегія нової влади Тернопільщини відбулася аж 5 червня! Більше кварталу потрібно було Олегу Сиротюку, при такій колосальній довірі, щоб сформувати свою команду! Червневе засідання колегії нагадувало урок географії у молодших класах.

 

За своє правління Сиротюк не спромігся розповісти ні на яких відкатах сиділи його попередники. Аналогічна картина була у 2009 році, коли його нинішній перший заступник Іван Крисак був депутатом обласної ради, а Сиротюк викрикав усюди, що притягнуть до відповідальності усіх корумпованих чиновників і відмінять усі корупційні рішення облради 6 скликання.

 

Жодного факту не підтвердилось. Ми не беремося стверджувати, що корупції за Хоптяна не було, але проконтролювати елементарне Сиротюк так і не зумів, щоб довести очивидне. Так як можна було й вірити неграмотному Сиротюку, який в офіційному документі з двох речень зробив п’ять помилок!

 

А згадайте прийом делегацій з районів, які закінчувався скандалом.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: