Пріоритети “Батьківщини”: цілісність України та звільнення Надії Савченко

Опубліковано:
17 Листопада, 2014

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що її політична сила має стати невід’ємною частиною парламентської коаліції демократичних сил без будь-яких умов та застережень і разом з іншими партіями, яким українське суспільство висловило довіру, взяти відповідальність за ситуацію в країні.

 

“Але поза всіх пріоритетів нам потрібно звільнити Надію Савченко”, – сказала Юлія Тимошенко сьогодні на засіданні політичної ради партії, під час якого було ухвалено рішення про входження фракції “Батьківщина” до демократичної коаліції.

 

Лідер партії “Батьківщина” представила на засіданні політичну стратегію парламентської фракції, яку буде сформовано у новому складі Верховної Ради за результатами виборів. Зокрема, Юлія Тимошенко заявила, що “Батьківщина” стоятиме на позиціях відновлення територіальної цілісності країни та дбатиме про підвищення обороноздатності, дотримання шляху євроінтеграції, наполягатиме на скасуванні позаблокового статусу, що, в свою чергу, стане запорукою входження України до НАТО.

 

Юлія Тимошенко підкреслила, що першим рішенням парламенту має бути скасування президентської, депутатської та суддівської недоторканості. За її словами, відповідний законопроект вже розроблений командою “Батьківщини” та буде представлений найближчим часом.

 

Згідно з рішенням політради партії, в першочерговому порядку на розгляд парламенту буде запропонований пакет законопроектів щодо соціального захисту громадян та щодо боротьби з корупцією і олігархією. Крім того, фракція “Батьківщина” у парламенті протидіятиме спробам перетворення сільськогосподарської землі в товар.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савченко, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: