Приголомшливі цифри: За останні дні сили АТО ліквідували понад 500 російських солдат

Опубліковано:
22 Січня, 2015 о 09:33

За тиждень – рахунок йде на  тисячі «200-х» і принаймні не меньше “300-х”, зазначив радник міністра МВС. Сили АТО.

 



Протягом останніх тижнів на Донбасі знищені тисячі солдатів і офіцерів російської армії, тільки за останні два дні вбито більше 500 російських солдатів. Такі дані сьогодні в ефірі «5 каналу»  озвучив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк, передають  Патріоти України.

 

«Протягом останніх тижнів знищені тисячі солдатів і офіцерів російської армії. За останні два дні вбито більше 500 російських солдатів. Така ситуація деморалізує і терористів, і російських солдат», – сказав радник міністра. Він зазначив, що знищення ворога були здійснені українськими бійцями в результаті відбиття атак.  

 

«Коли атакують – ми відстрілюємося дуже ефективно, тому що українська армія навчилася воювати за останній час», – зазначив представник МВС. Нагадаємо, сили АТО чекали наступу 20 січня і заманили терористів в пастку на Луганщині. Однак  всієї  інформації  про спецоперації в зоні АТО  не  оприлюднюють відразу через режим інформаційної тиші.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: