Предстоятель УАПЦ вибачився за тернопільських священиків, які билися і розгулювали у барі

Опубліковано:
19 Жовтня, 2016 о 20:28

Предстоятель УАПЦ Макарій (Малетич) вибачився перед українцями  за священиків УАПЦ із Тернополя, які менше місяця тому у тернопільському барі «Сіті» розгулювали із дівчатами та побилися з іншими відвідувачами цього розважального закладу, який, до речі має не найкращу репутацію (ЗМІ неодноразово писали, що це бар «Сіті» часто приходять проститутки, аби там знайти собі підробіток). 

Зокрема, Митрополит Макарій зазначив: “Мені боляче за моїх співбратів, що вони собі це дозволяють. Я хотів би за дії священнослужителів попросити вибачення у всього віруючого українського народу”.



Нагадаємо інцидент стався ще 27 вересня і набув великого розголосу після того, як відео з камер закладу оприлюднили в інформаційному випуску каналу 1+1 – «ТСН».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алкоголь, дівчата й бійка: одного із ієрархів УАПЦ помітили у нічному клубі Тернополя (Відео)

          Архієпископа УАПЦ Мстислава Гука за гульки з дівчатами та бійку в барі Собор відправив у монастир покаятися

Наразі усі священики, які брали участь у гульках та бійці у барі, рішенням Собору відсторонені від пастирських обов’язків, архиєпископа Мстислава ж відіслали до монастиря, щоб там він покаявся. В УАПЦ створено  комісію, яка протягом місяця розслідує цю скандальну справу і зробить висновки.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: