Представники фіскальної служби 23 вересня консультуватимуть платників у Гусятині

Опубліковано:
15 Вересня, 2015 о 15:42

У середу, 23 вересня, представники Головного управління Державної фіскальної служби у Тернопільській області зустрінуться з платниками Гусятинського району.

 



В 11.00 год. у залі Гусятинської районної державної адміністрації (смт. Гусятин, вул. Пушкіна, 1) відбудеться зустріч з представниками бізнесу, громадських організацій, підприємців Гусятинського району, після чого розпочнеться семінар для суб’єктів господарювання з актуальних питань військового збору, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, оподаткування податком на прибуток, ПДВ, податком на доходи фізичних осіб, податком на нерухомість. Учасники семінару матимуть змогу отримати кваліфіковані консультації та роз`яснення окремих норм Податкового кодексу України, почути про законодавчі зміни. Запрошуємо всіх бажаючих взяти участь у зазначеному заході.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: