Представники Тернопільсько-Зборівської митрополії взяли участь у засіданні Патріаршої літургійної комісії УГКЦ

Опубліковано:
18 Грудня, 2014

17 грудня у Львові при Архикатедральному cоборі св. Юрія відбулася чергова зустріч голів єпархіальних літургійних комісій на чолі з владикою Венедиктом (Алексійчуком), який є головою Патріаршої літургійної комісії УГКЦ. Тернопільсько-Зборівську митрополію представили о. Іван Шкумбатюк (Тернопільсько-Зборівська архиєпархія) і о. Мирослав Думич (Бучацька єпархія).

 

Було представлено напрацювання для Великого Требника УГКЦ (о. Мирослав Думич і о. Іван Шкумбатюк); представлено і обговорено Інструкцію про прислужників (о. Володимир Стефанишин, Львівська архиєпархія); представлено Літургію св. Івана Золотоустого з чином Хрещення і Миропомазання (о. Матей Гаврилів, ЧСВВ); обговорено положення про літургійні нагороди (о. Богдан Гнатів, Львівська архиєпархія); обговорено діяльність єпархіальних літургійних комісій.

 

прес-служба архиєпархії

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #єпархія, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Сергій Гаріян
20:10, 20 Травня, 2024

Лікар Сергій Гаріян: «З початку війни ми прооперували майже десять тисяч військових»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: