Представники ДФС відвідали Гусятин

Опубліковано:
20 Листопада, 2014 о 13:58

Обговорення актуальних питань здійснення підприємницької діяльності, проблем та шляхів їх вирішення – такою була мета зустрічі керівництва Головного управління ДФС в області з бізнесом і громадськістю Гусятинського району, яка нещодавно відбулася в рамках проведення Дня району, повідомляє Бізнес Компаньйон.




Учасники дискутували з актуальних питань, які виникають під час здійснення господарської діяльності щодо справляння податків, зборів, єдиного соціального внеску, питання рівномірності самостійної сплати податкових зобов’язань з податків, зборів, визначених згідно з нормами Податкового кодексу України.


„Ми з вами живемо у складні часи, і, зрозуміло, що без реформ ніякого розвитку ситуації на краще та руху вперед не буде. Відповідно нас чекають великі зміни як в адмініструванні податків, так і в стосунках з бізнесом. Просимо вас у цьому нам допомагати, надавши пропозиції та ініціативи”, – зазначив заступник начальника Головного управління ДФС в області Сергій Господарик.


Про підтримку малого та середнього бізнесу Гусятинщини висловився голова районної державної адміністрації Ігор Аніловський, який зазначив, що своєчасне надходження податків має велике значення для району, і закликав усю бізнесспільноту району до наповнення бюджету.


Голова районної ради Василь Бойчук подякував представникам фіскальної служби області за проведення таких заходів для жителів району, адже переконаний, що такі зустрічі необхідні для того, щоб запобігти порушенням податкового законодавства у підприємницькій діяльності.


„Всі ми знаємо, що зараз відбувається в державі, тому дуже важливо, щоб ми впорались із нашим головним завданням – наповненням бюджетів усіх рівнів. По області у цьому нелегкому році спостерігається ріст промислового виробництва, це один з критеріїв, який дозволяє виконувати заплановані показники. Найнегативнішим моментом, який зараз існує, є низький рівень довіри бізнесу до служби. Це потрібно змінювати і саме над цим ми уже працюємо”, – додав на завершення зустрічі Сергій Господарик.

 

Відділ комунікацій

Головного управління ДФС у Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гусятин, #ДФС, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: