Правоохоронці застерігають: шахраї представляються працівниками банку

Опубліковано:
2 Лютого, 2015 о 08:36

Від псевдо банківського працівника потерпіла 23-річна жителька Гусятина. Через свою довірливість дівчина втратила понад чотири тисячі гривень. 

 



Схема, за якою ошукали потерпілу, стандартна. До неї на мобільний зателефонував невідомий чоловік, який представився працівником банку. Cпіврозмовник повідомив, що останнім часом почастішали крадіжки грошей з «електронних гаманців» їхніх клієнтів, тому жінці потрібно підтвердити, що саме вона є власницею банківської картки. Також, за словами незнайомця, їй необхідно по-новому активізувати свої дані.

 

 «Працівник банку» попросив дівчину продиктувати йому номер картки, інші персональні дані, а також код, який надійшов на мобільний телефон. Потерпіла виконала усі вказівки незнайомця. Вже за декілька хвилин на її мобільний телефон знову надійшла смс-ка. Її зміст приголомшив: з рахунку зняли понад чотири тисячі гривень.

 

Міліціонери розшукують шахрая, і вкотре радять громадянам бути обережними. Нікому не повідомляйте номер своєї картки та інші персональні дані, а ще краще   взагалі не ведіть жодних розмов по телефону з незнайомцями, які представляються працівниками банку. Уважно читайте зміст смс-повідомлень, які надходять вам на мобільник. Якщо у вас виникли підозри щодо неправомірних дій співробітників фінустанови, то краще навідайтеся до найближчого відділення вашого банку. 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: