“Правий сектор” палив шини під Тернопільською прокуратурою

Опубліковано:
2 Лютого, 2015 о 19:20

Сьогодні представники Правого сектору та громадські активісти палили шини під Тернопільським міськрайонним судом, вимагаючи скасувати кримінальні справи проти кременецьких активістів, які кинули суддю у смітник. Пізніше активісти рушили до обласної прокуратури, де продовжили палити шини.

 



Активісти вимагали скасувати кримінальну справу проти кременецьких активістів. «Нам відомо, що проти кременецьких активістів порушена кримінальна справа.

 

Також розпочато кримінальне провадження за статею 377 КК, що означає погрозу або насильство щодо судді, народного засідателя чи присяжного. Активістам, які боролися за справедливість, намагалися самостійно провести люстрацію, загрожує кримінальна відповідальність.

 

Якщо так буде продовжуватися далі, таке зло як корупцію та хабарництво не вдасться викоренити, бо влада над цим реально не працює. Ми вимагаємо скасування кримінальної справи», – відзначив лідер Тернопільського Правого Сектору Василь Лабайчук.

 

Пізніше “Правий сектор” озвучив свою заяву:

 

Сьогодні під судом і прокуратурою відбувалась акція проти міліцейського свавілля, за закриття кримінальної справи (по Кременецьких смітникових люстраторах).
Ми її завершили за гарантій Прокурора області Гулкевича, що завтра о 9:00 год ранку в приміщенні обладміністрації відбудеться розмова у форматі Прокурора – Міліція – Влада – Правий Сектор, після якої має бути озвучена постанова про закриття справи.

Ми пам’ятаємо про те що вищезгаданим структурам вірити не можна, тому громада повинна знову прийти і підтримати наші вимоги.

Збір о 9:00 год біля обласної державної адміністрації

Разом! Проти міліцейського свавілля!
Слава Україні!

Лідер “Правого Сектора” Тернопільщини Лабайчук Василь.

 

 


 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: