Працівники міграційної служби Тернопільщини видворили нелегального мігранта

Опубліковано:
11 Червня, 2016 о 09:23

Під час проведення запланованих заходів з протидії нелегальній міграції, посадові особи міграційної служби на центральному ринку Тернополя виявили нелегального мігранта.

 



З’ясувалося, 23-річний порушник – уродженець Узбекистану. Молодий чоловік перетнув кордон України законно, але термін його перебування, відповідно до угоди між Україною та Узбекистаном про безвізовий в’їзд, був обмежений 90 днями. Вимогою законодавства іноземець знехтував, а відтак перейшов у статус нелегального мігранта. – повідомляє Досьє 102.

 

Щодо порушника працівники міграційної служби прийняли рішення про примусове повернення. Але й після цього іноземець залишився в Україні. Зваживши на це, Управління міграційної служби звернулося у Тернопільський міськрайонний суд із позовом про його примусове видворення.

 

Зрештою, виконуючи рішення суду, співробітники сектору з організацій запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення обласного Управління міграційної служби супроводили порушника до столичного аеропорту, звідки він вилетів на батьківщину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: