Працівники банку обікрали армію на пів мільйона доларів

Опубліковано:
1 Квітня, 2015 о 07:00

Головною військовою прокуратурою України виявлено факт привласнення посадовими особами одного з комерційних банків державних коштів, що належали одному з вітчизняних підприємств оборонно-промислового комплексу.

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.



Працівники банку вкрали 0,5 млн. доларів, виділених на покупку техніки для Збройних сил України.

 

Військовою прокуратурою виявлено факт привласнення посадовими особами одного з комерційних банків державних коштів, що належали одному з вітчизняних підприємств охоронно-промислового комплексу.

Зокрема встановлено, що службові особи вказаного банку замість виконання платіжних доручень за поставку озброєння і військової техніки для потреб Збройних сил України привласнили кошти державного підприємства на суму понад 440 тис. доларів США і 130 тис. Євро. Таким чином завдали державі збитків на вищевказану суму. 

За даним фактом до єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення посадовими особами вказаного банку кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах).

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #АТО, #банк, #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Інтерв'ю
Інтерв'ю з випускницею ТНПУ Христиною Луцик
19:13, 7 Жовтня, 2024

Христина Луцик: кожен день — це боротьба за життя. Інтерв’ю з випускницею ТНПУ

ТОП новини тернопільщини: