Працівник Генпрокуратури України мало не збив матір з дитиною (ВІДЕО)

Опубліковано:
19 Березня, 2015

У мережі з’явилося відео інциденту зі співробітником прокуратори, який мало не збив жінку з дитиною в одному з київських дворів.  Про це на своїй сторінці в Facebook написав Євген Шиляєв, повідомляють Патріоти України.  

 

Будь ласка, подивіться відео зі звуком, зробіть голосніше, тільки надіньте навушники. А коли будете дивитися і слухати, весь час нагадуйте собі, що за кермом автомобіля знаходиться державний службовець. Ну, або ким там є шофер ГПУ … Ця людина нічого не виробляє і не заробляє для країни грошей. Ця людина, їде на державному автомобілі (тобто автомобіль-то наш), заправленим державним бензином (знову ж на наші гроші) до себе додому на обід. Кому з вас, друзі мої, роботодавець оплачує таксі додому туди і назад, щоб перекусити? Я, наприклад, беру обід на роботу в контейнері. Люди, що працюють на урядові структури, насправді працюють на нас – народ України їх роботодавець. Але, на жаль, вони про це часто забувають. Забувають про те, що все, чим вони користуються на службі, всі їхні переваги та преференції дані ним з однією єдиною метою – робити наше з вами життя краще. Тільки для цього і більше не для чого “, – написав він.

 

 

“Відповідно до ПДР, пішоходам дозволяється рухатися у житловій та пішохідній зоні як по тротуарах, так і по проїзній частині. Пішоходи мають перевагу перед транспортними засобами, але не повинні створювати безпідставних перешкод для їхнього руху. У житлових і пішохідних зонах швидкість руху не повинна перевищувати 20 км / год. Це означає, що у себе на подвір’ї, я можу переходити дорогу, де я вважаю за потрібне “, – додав Шиляєв. “Моя дружина, тримає дитину за руку і виходить на дорогу з тротуару, подивившись по сторонах. Вона переходить через дорогу там де в огорожі на тротуарі є спеціальний розрив. У нас у дворі не можна переходити, де захочеться – кількість місць обмежена.

 

Тобто вона зробила максимум дій, щоб убезпечити своє життя і життя моєї дочки. І я за це їй вдячний. Мені, здається, що у людей, які в коментарях пишуть, що “тупа мамашка базікає по телефону” або “спеціально кинулася під машину, щоб заробити бабла, але машинка-то надав не та” просто немає дітей чи ні серця. Для нашої сім’ї життя дитини безцінна, навіть не нашого ребенка.Скажіте, якби водій все-таки не встиг загальмувати, а моя дружина не зупинилася вчасно, і в підсумку постраждала, ви б писали теж саме? “- Зазначив він.

 

“Тепер, що стосується відео. На в’їзді у двір у нас два лежачих поліцейських. Це приблизно те місце, де водій пояснює зустрічній машині, як їм роз’їхатися. До речі, Ви так розмовляєте з незнайомими людьми? Далі поворот на право, де він піддає газу. Що, швидкість там 20 км на годину? Серйозно? З лівого боку там газончик, де влітку діти влаштовують іграшкові пікніки. Від туди, всього одна доріжка до будинку 36, звідки виходить моя дружина. Встиг би він зреагувати на біжить дитини? А на дівчинку на роликах? Або вона теж “тупа вівця, якщо на дорогу вискочила”? “- Додав Шиляєв.

 

“Водій # АА0017СК виклав відео без звуку, тому що коли він загальмувати перед моєю дружиною (зауважте, він навіть в підсумку її не пропустив !!!), він крикнув у вікно:” Куди ти лізеш, бл * ть, кура, бл * ть! “. А виходячи з машини ще й зробив висновок, що моя дружина “дебілка, бл * ть”. Уявляєте, що він їй сказав, коли вона підійшла до нього на стоянці і зробила зауваження? Ви думаєте мені подобається все це викладати і описувати по секундах, як матеріли мою дружину? Весь конфлікт з його криками і спробами відібрати телефон був уже на стоянці. Зрозуміло, що він уже не потрапив в реєстратор (я ще знайду свідків) А його погрози в ДАІ і тим більше не записані. Саме тому я звернувся в прокуратуру і державні органи, тому що за фактом ми ніяк не були захищені “, – зазначив він.

 

“Мужики, як би ви відреагували на подібну поведінку по відношенню до своєї дружини? Вона з освіченої жінки, матері моїх дітей за одну секунду перетворилася на “куру”, “дебілка” і “бл * дь”, тільки тому, що попалася на шляху водієві # АА0017СК – по суті маршруткчіку ВІП рівня. Ну, а “курки” і “мамашки”, ви хочете у себе у дворі зустрітися з таким державним службовцям? Слава Богу, що зараз конфлікт вже майже вичерпано. Всі цілі, а мій син спокійно навчається в Академії. У мене немає майнових претензій ні до водія, ні до ГПУ. Вони мені вже дали гарантії безпеки. Я просто вважаю, що своєю поведінкою на дорозі водій ганьбить все своє нове керівництво і нас з вами, його роботодавців “, – резюмував він.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аварія, #гпу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #прокуратура, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: