Постачання продукції воєнного призначення до Росії це зрада України – нардеп Тарас Пастух

Опубліковано:
21 Листопада, 2014

Зрадою національних інтересів та української армії назвав продовження поставок авіаційних двигунів та комплектувальних для гелікоптерів до Росії військовослужбовець 128 бригади, переможець виборів у Тернополі, Тарас Пастух. Про це повідомляє офіційний ресурс нардепа у мережі Фейсбук.

 

“У мене виникає питання. У нас немає української влади? У нас немає СБУ? Чому українське підприємство продовжує продавати агресору продукцію, яку цілком можливо використовують проти нас на фронті. Це зрада національних інтересів, зрада військових, які щодня ризикують життям, та зрада України”, — сказав Тарас Пастух.

 

Військовий назвав дурницею посилання представника Союзу авіаційного двигунобудування Віктора Чуйка на президентський указ, який мовляв забороняє постачати продукцію тільки по лінії Міноборони РФ, але дозволяє постачати для виробництва військових гелікоптерів у Росії на експорт.

 

“Чим тоді українська влада відрізняється від російської? Я знаю, що з кожним так званим “гуманітарним конвоєм” Путіна на фронті збільшується кількість найманців, зростає частота обстрілів, гине більше українців. Такою самою є аргументація, що ми не поставляємо воєнну продукцію для Міністерства оборони РФ, а лише для виробництва воєнних гелікоптерів на експорт. Хіба їх не можуть використати проти українців?”, — запитує Пастух.

 

Підсумовуючи Тарас Пастух наголосив, що подібне “трактування законів” і продовження фінансування агресора неприпустиме і може спровокувати невдоволення, як серед пересічних українців, так і в армії.

 

“Якщо, хтось думає, що можна й надалі спокійно заробляти на смертях українців, торгуючи інтересами держави, він глибоко помиляється. Усі зрадники Української держави будуть покарані. Тому в інтересах представників влади — зупинити підривну антиукраїнську діяльність окремих підприємців, поки цього не зробив у менш мирний спосіб Український народ”, — наголосив Тарас Пастух.

 

Нагадаємо, вчора президент асоціації Союз авіаційного двигунобудування (АССАД) Віктор Чуйко повідомив, що “Мотор-Січ” продовжує постачати до Росії авіаційні двигуни, зокрема для військових гелікоптерів, оскільки обмеження накладені указом президента стосуються лише поставок по лінії Міністерства оборони Росії. Чуйко також висловив сподівання, що з наступного року об’єми виробництва і продажів зростуть, а обсяги співпраці між Росією та Україною цього року будуть не нижчими за тогорічні.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #армія, #зброя, #мотор, #мотор-січ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пастух, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: