Посадовці Держкомзему “поцупили” 4 га в центрі Плотичі?

Опубліковано:
3 Січня, 2015 о 18:30

На адресу редакції надійшов лист від мешканців села Плотича Тернопільської області.

 



Автори листа пишуть, що “у той час, коли мільйони українців боролися проти режиму Януковича, спритні ділки з тернопільського держземагентства надали невідомому приватному підприємству з Тернополя майже 5 гектарів для ведення сільськогосподарського виробництва”.

 

Далі розповідається про напіврейдерську схему, за якою майже 4 гектари землі громади, які знаходяться в самому центрі села, ділки “прихопили” для обслуговування викуплених приміщень. За даними селян, приміщення займають кілька десятків “сотиків”, а виділено під це майже 5 гектарів.

 

“Нам відомо, – йдеться у листі, – що за приватним підприємством, якому виділено землю стоять колишні високопосадовці обласної прокуратури та колишній директор філії агрохолдингу Райз”. На думку людей, на вищому рівні та у правоохоронних органах блокуються всі спроби громадських активістів Плотичі повернути землі громади.

 

“Мовчить та бездіяльна влада району, яка покриває земельну аферу, а на звернення сільського голови ніхто всерйоз не реагує. Просимо помочі всіх, хто може втрутися в нашу біду і вберегти Плотичу від дерибану”, – йдеться насамкінець листа.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #земля, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #плотича, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: