Поруч з психоневрологічною лікарнею планують збудувати монастир

Опубліковано:
11 Вересня, 2016 о 17:13

На сесію Тернопільської обласної ради вже вдруге буде винесено питання про поділ земельної ділянки Тернопільської обласної психоневрологічної лікарні.

 



Відповідно до проекту рішення, земельну ділянку площею 18,8660 га, кадастровий номер 6110100000:13:004:0073, яка перебуває в її постійному користуванні за адресою м.Тернопіль, вул.Тролейбусна, 14, планують поділити на дві земельні ділянки, площею 17,7560 га та 1,1100 га, без зміни їх цільового призначення.

 

Мета поділу, за офіційною інформацією, – будівництво комплексу монастирських споруд.

 

Це питання було внесено у порядок денний третього пленарного засідання, однак депутати перенесли його. Надалі вони повернуться до розгляду цього питання. 

 

Кажуть, що під виглядом монастирських споруд на території лікарні планують розпочати житлове будівництво. Тому частина депутатів побоюється, що поруч з культовою спорудою з’явиться так званий парафіяльний будинок, а точніше ─ багатоповерхівка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Зарваниці людей підстерігає загроза

 

Подібні випадки вже траплялися в Тернополі. Хоча є й позитивні приклади. На території міської комунальної лікарні №2 справді звели лише храм, без жодних прибудов.

 

Комісія з питань земельних відносин, агропромислового комплексу та розвитку села дала погодження на поділ ділянки обласної комунальної установи. Чи підтримають депутати колег, стане відомо 22 вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: