Порошенко нагородив бійця з Тернопільщини. Посмертно…

Опубліковано:
25 Лютого, 2015 о 11:19

Бійця зі Зборівщини Юрія Флисту посмертно нагороджено орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно). Про це йдеться у відповідному указі Президента України Петра Порошенка, передає “Інфопростір”.




«За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі нагродити Юрія Флисту  орденом «За мужність» III ступеня (посмертно)», — йдеться в офіційному документі.

 

Нагадаємо, 28-річний боєць загинув 15 жовтня 2014 р. у бойовому зіткненні з противником на блокпосту № 32 поблизу села Сміле (Слов’яносербський район) Луганської області на Лисичанській трасі. Довгий час Юрія вважали зниклим безвісти. Проте ДНК-експертиза підтвердила, що його поховали на сході як Невідомого Героя.

 

1 лютого Героя перепоховали у рідному селі Курівці Зборівського району.

 

Вічна пам’ять Герою…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #за мужність, #Зборів, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #посмертно, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій флиста
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: