Попередні результати виборів з’являться у четвер – ЦВК

Опубліковано:
25 Жовтня, 2014 о 14:06

Перші цифри будуть увечері в середу, 29 жовтня, або у четвер, 30 жовтня

Попередні результати позачергових виборів до Верховної Ради ЦВК сподівається отримати ввечері в середу або у четвер. Про це заявив голова ЦВК Михайло Охендовський, повідомляє прес-служба комісії.



“Повні попередні результати виборів за підсумками голосування Комісія сподівається отримати орієнтовно в середу, 29 жовтня, ввечері, або у четвер, 30 жовтня, вранці”, – сказано в повідомленні.

На зустрічі з делегацією Європарламенту для спостереження за виборами Охендовський відзвітував про одномандатні округи, де немає можливості організувати голосування, оскільки ці округи перебувають під контролем бойовиків і голосування ставить під загрозу життя виборців.

Водночас голова ЦВК наголосив на додаткових заходах безпеки напередодні голосування, у день виборів і після виборів на виборчих дільницях.

“ЦВК разом з МВС, Міноборони, Службою безпеки України на позачергових виборах президента у травні 2014 року напрацювала певний алгоритм дій, спрямованих на забезпечення безпеки виборів. З урахуванням нових реалій та викликів його вже підсилили і застосовуватимуть на нинішніх виборах”, – сказав Охендовський.

Нагадаємо, на позачергові парламентські вибори ЦВК зареєструвала 27 офіційних спостерігачів від Європарламенту. Загалом зареєстрований 2321 спостерігач від 21 іноземної держави та 20 міжнародних організацій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: