Понад дві сотні дітей взяли участь у фестивалі «Тернопіль спортивний»

Опубліковано:
21 Серпня, 2024

Понад дві сотні дітей взяли участь у фестивалі «Тернопіль спортивний». Захід відбувся в парку Тараса Шевченка. Долучилися до нього хлопці й дівчата віком від 6 до 14 років.

Учасники ознайомилися з різними видами спорту: баскетбол, гандбол, бадмінтон, велосипедний спорт, кросфіт, спортивний туризм, катання на скейтах, стрибки на батуті, настільний теніс, регбі та шахи.



«На 10 спортивних локаціях працювали професійні тренери, титуловані спортсмени міста, які демонстрували вправи та розказували дітям про свій вид спорту, ознайомлювали із нестандартним спортивним обладнанням. Вже з вересня розпочнеться набір у різні спортивні секції, тому фестиваль також надав дітям можливість зробити свій вибір щодо подальшого заняття спортом. Кожен учасник за участь отримав сувенірну продукцію від організаторів та подарунки від партнерів фестивалю», – розповіли організатори.

Цей фестиваль у Тернополі проводять вдруге.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #змагання, #тернопліь спортивний
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Ірина біля офісу компанії Google, де керує розробкою двох мобільних додатків.
12:19, 5 Вересня, 2024

Від прибиральниці до консультантки великих IT-компаній: історія уродженки Тернопільщини у Кремнієвій долині

ТОП новини тернопільщини: