Поліція штрафує навіть тих тернопільських порушників, котрі втікають

Опубліковано:
18 Березня, 2016 о 17:53

Хаотичне паркування у центрі Тернополя для багатьох водіїв стало звичкою. Та з новою патрульною поліцією, схоже, з’явився шанс зламати цю недолугу традицію.

 



Одне з найулюбленіших місць для паркування водіїв-нахаб по вулиці Чорновола – між двома пішохідними переходами. Нерідко авто ще й частково виїжджає на «зебру», – повідомляє Без Табу

 

Сьогодні близько 11:00 на очах у журналістів «БезТабу» і «ТТБ» тут знову зупинився водій. Чоловік залишив тут «Тойоту Лендкрузер».

 

У якості експерименту викликаємо патрульну поліцію. На «гарячій лінії» кажуть, що копи приїдуть за 7 хвилин.

 

За час очікування патрульних повертається водій «Тойоти». Він обурено вигукує, щоб ми краще спитались у поліцейських де у центрі водіям паркувати авто. Мовляв, він так зупинився, бо іншого місця не знайшов.

 

Через 12 хвилин приїжджають патрульні. Повідомляємо, що водій втік з місця порушення. Виявляється, це не є проблемою для патрульних: на основі наших свідчень вони все одно складають протокол.

 

 

 

– Ми записуємо всі дані про машину, які є у вас: тип, колір, номерні знаки авто. Далі ми подаємо цю інформацію в управління. На водія чекатиме у будь-якому випадку штраф у розмірі 255 грн. за порушення правил дорожнього руху за статтею 122 ч.1. За цією статтею не передбачено попередження водіїв, ми одразу маємо винести постанову про штраф, – пояснює патрульна поліцейська Юлія Водяна.

 

Також патрульні кажуть, що водіям нічого розраховувати на списування «балів» за порушення. Наразі, кажуть, вони або виносять попередження, або штрафують.

 

Юлія Швець

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: