Поліцейський розказав про сексуальні домагання на роботі

Опубліковано:
14 Вересня, 2015 о 23:13

Ось різні випадки за час роботи в патрульній службі були. Самі що не є незвичайні і екстраординарні. І одружитися пропонували, і на побачення запрошували, і “проведи даму додому, страшно ж”, і “малюк, заходь на каву, я одна живу”.

 



Але ось сексуального домагання та пропозиції зайнятися “дивним видом кохання”, та в химерній формі, з киданням на шию, з брудними розмовами, використанням різних “штучок”, з особливою наполегливістю з боку п’яної дівчини, яка пів години тому розлучилася з хлопцем, та і ще за участю напарника – ні, такого в моєму непростому житті ще не було.

 

А коли стало зрозуміло, що спокушання і різні шлюбні ігри впевненою в собі самки не дають бажаних результатів, почалося “ти знаєш хто мій тато? Зараз один дзвінок і вас звільнять “. Шкода, що тато вже спав, напевно. Зате тепер сміху на сто років вперед

PS. Можливо це все через наручники? ))

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: