Поки мати торгувала на ринку, її невпонолітні доньки розпивали спиртне

Опубліковано:
16 Серпня, 2016 о 07:44

Кілька днів у лікарні провела 11-річна пацієнтка. Діагноз – отруєння алкоголем.

 



13-річна і 11-річна сестри того дня, як завжди залишилися вдома вдвох. Мати – продавчиня на ринку. Старша дівчинка вийшла прогулятись та зустріла на вулиці свого друга. Згодом до них приєднались ще двої хлопців. До слова, їм від 18 до 24 років. Компанія подалась подалі від людських очей – до моста на колією між вулицями Дорошенка і Гайовою. Мали з сбою пляшку горілки і пиво, от і розпили. Незадовго до них підійшла і молодша сестра дівчини. Від випивки не відмовилась, щоб здатись дорослою. На спір випила цілу чарку. Компанію помітили працівники колії та викликали правоохоронців. Помітивши поліцію, усі розбіглися. Залишилась лише наймолодша. Бігти дівчинка просто не змогла.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благочестиві тернополяни хочуть закрити відомий заклад розпусти

 

Молодиків розшукали, зараз вони дають пояснення поліцейським за те, що  довели до стану сп’яніння неповнолітню та розпивали спиртне у непризначеному для цього місці. Адміністративну відповідальність понесе і мати дівчаток – за невиконання обов’язків щодо виховання дітей.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: