Пограбування у Підгородньому: все як у кримінальному бойовику

Опубліковано:
23 Серпня, 2016 о 10:43

Правоохоронці Восьмеро невідомих чоловіків у балаклавах вдерлися до будинку місцевого підприємця у Підгородньому Тернопільського району. Один з нападників тримав предмет, схожий на автомат Калашникова.

 



Трапилось це майже опівночі. Нападники зайшли через вхідні двері, що не були зачинені. Чоловікові, його дружині та двом синам зв’язали руки пластиковими стяжками і побили. У них численні травми голови, забої та садна.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За що постраждав керівник Держархбудінспекції в області

 

Із будинку викрали понад 10 тисяч доларів, 22 тисячі гривень і цінні речі – хутряні вироби, два мобільні телефони, 10 ювелірнрих прикрас, пневматичний пістолет. Потім сіли в автомобіль «Toyota Land Cruiser», що належав господарям і втекли. Згдом правоохоронці знайшли авто у сусідніх Почапинцях неподалік від центральної дороги. Пограбування, очевидно, було добре спланованим – припускають, що на злочинців чекала інша машина. Зловмисників розшукують.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: