Стрілянина в одному з розважальних закладів на Підволочиській трасі неабияк налякала працівників та відвідувачів. Зловмисника, який стріляв, поліція затримала.

 



В закладі відпочивала компанія з чотирьох осіб. Випивали, закушували – усе, як годиться. Зненацька один з відвідувачів встав з-за столу і вийняв пістолет. Вистрелив п’ять разів. На щастя, –  у повітря. Один з працівників закладу не розгубився і вибив зброю з рук зловмисника. Почалася бійка. Викликали правоохоронців. Хулігана доставили до райвідділу. Ним виявився 46-річний житель Волинської області. У дебошира вилучити пістолет для стрільби гумовими кулями, набої та стріляні гільзи. Як виявилось, забіяка володіє зброєю легально – у нього були всі необхідні документи. Проти чоловіка відкрито кримінальну відповідальність.за статтею хуліганство.

 

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас
Інтерв'ю
Володимир Драбчук
09:43, 28 Вересня, 2024

Ветеран війни з Тернополя іде в гори у військовій амуніції, аби зібрати кошти для піхотинців

ТОП новини тернопільщини: