Найбільшою популярністю цього дня користуються більш традиційні варіанти подарунків – квіти та солодощі. Їх обирають за універсальність та простоту. Проте навіть даруючи квіти чи солодощі, можна уникнути банальності. Питання – в оформленні.



 

Оберіть букети з цукерок, іграшок або кейк-попсів – невеликих бісквітних тістечок в шоколадній глазурі на паличці. Такий десерт являє собою крихітні торти, стилізовані під льодяники. Більш вишуканий варіант – коробка з живими квітами та макарунами.

 

Кажуть, справжнє кохання не має причин, але як приємно кожного дня отримувати невеличкі зворушливі записки від найближчих.  Подарункові коробочки «50 причин, чому я кохаю тебе» можна виготовити власноруч – чудова ідея для закоханих чоловіків

 

За статистикою трохи рідше, ніж речі для активного відпочинку або подорожі, дарують домашніх тваринок. Хочете зробити зворушливий подарунок – оберіть миле щеня або грайливе шотландське кошеня. Звичайно, попередньо дізнавшись, чи любить представниця прекрасної статі тварин і чи немає у неї на них алергії.

 

Фотосесія. Більшість дівчат просто обожнюють фотографуватись. Тому фотосесія може стати чудовим подарунком.

 

Побутова техніка теж може бути оригінальним подарунком, якщо дівчина чи жінка полюбляє куховарити. Просто оберіть щось нестандартне. Наприклад, вафельницю чи йогуртницю – варіантів багато.

 

Насправді, що б ви не подарували на 8 березня, і скільки б не коштував презент, намагайтеся знаходити для улюблених жінок теплі слова щодня. Це свято – чудова нагода вкотре нагадати про найніжніші і добрі почуття. А головним подарунком стане ваша турбота.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: