Почали з’являтися технічні кандидати під Надала?

Опубліковано:
6 Березня, 2015

Незважаючи на відсутність видимих ознак офіційної передвиборчої боротьби, кандидати, які бачать себе мером Тернополя на наступні 5 років, активно думають, як перемогти.

Один з елементів виборчої кампанії – наявність так званих “технічних” кандидатів. Через них можна пропонувати своїх людей до складу дільничних і окружних виборчих комісій, через них можна паплюжити конкурентів, вони можуть виступати замовниками рекламних матеріалів, які не ототожнюватимуться з реальним кандиатом.

Теперішній міський голова Сергій Надал, перебуваючи 4 роки на посаді та маючи більшість у міській раді, так і не спромігся завоювати симпатії тернополян настільки, щоб вони підтримали його на наступний термін. Тому і вдається Сергій Віталійович до передвиборчих маніпуляцій та підшукує собі “технічних” друзів під вибори.

Одним з них вже став його касир з минулих виборів, секретар міської ради свободівець Ігор Турський.

Попри наявні власні амбіції, Ігор Турський поки що є слухняним інструментом в руках свого більш хитрішого шефа.

Надал підставляв Турського і раніше. Наприклад, чи не щороку, намагаючись уникнути конфлікту інтересів між однопартійцями та міліціонерами, Сергій Віталійович тікав з міста на 9 травня, підставляючи під удар секретаря ради Турського, який і “розгрібав” всі скандали, повязані з Днем Перемоги.

Зовсім нещодавно, саме Турський підписав листи Віталію Цимбалюку про те, що той більше не є депутатом міської ради. Звісно, приймаючи незаконне рішення, Сергій Надал добре знав про можливі наслідки, тому і відмовився ставити свій підпис під всіма документами в продовження історії позбавлення регіоналів депутатських мандатів.

До слова, на сьогоднішній день Цимбалюк – повноправний депутат міської ради, про що на минулій сесії повідомив сам Надал.

Про те, що Турський зможе стати технічним кандидатом Надала свідчить і нещодавна поява пана секретаря на ефірі телеканалу ІНТБ, який, як відомо, через підставних осіб належить Сергію Надалу

 

 



Назвати це звичайним збігом обставин важко. Тому ми продовжуватимемо слідкувати за політичними “розкладами”, щоб знайти інших “технічних” друзів Сергія Надала.

А про самого Турського (з його слів) можна прочитати в статті ТУТ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ігорр турський, #кандидат, #мер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: