Пляж «Циганка» планують оновити до Дня міста

Опубліковано:
19 Березня, 2016 о 20:23

10 мільйонів гривень виділили з бюджету міста  на оновлення пляжу «Циганка».Загалом, відремонтувати планують територію від «Острівка кохання» до cамого пляжу. Оновлення відбудеться у чотири етапи. Перший етап розпочнуть із укріплення набережної.

 



– Наступний етап включає благоустрій території – це відпочинково-прибудинкової зони. Тобто, це включається: пішохідні доріжки, велосипедна доріжка, прогулянкова зона, буде фонтан. Фонтан буде, до речі, дуже цікавий. Це буде фонтан на одному рівні з пішохідною зоною, практично по ньому можна буде ходити. Міні пірс влаштований, – зазначив в ефірі каналу ІНТБ заступник начальника міського управління ЖКГ Андрій Дроздовський.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільську набережну «Циганка» хочуть перетворити в міську родзинку

 

Окрім того, планують облаштувати: міні екстрім-парк, спортивний та дитячий майданчики. Також капітально відремонтують проїжджу частину на  Білецькій та зроблять парковки.

 

 До слова, доповнить оновлення набережної капітальний ремонт дамби Тернопільського ставу. Там планують повністю замінити дорожнє полотно. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: