На Тернопільщині мобілізація виконана лише на 35%. Такі дані оприлюднив військовий комісар обласного військового комісаріату Володимир Катинський. Він відзначив, що найменше мобілізованих у Бучацькому, Монастириському, Козівському, Борщівському та Заліщицькому районах, а що стосується міст, то найгірше виконали план Чортків та Кременець. Найбільше чоловіків мобілізували у Підволочиському, Теребовлянському, Збаразькому та Лановецькому районах.

 



Нагадаємо, шоста хвиля мобілізації завершується 17 серпня. В обласному комісаріаті також закликали хлопців та чоловіків і охочих жінок зголошуватися на військову службу за контрактом. Підкреслюють, що грошове забезпечення у контрактників вище, аніж у мобілізованих. Крім того контрактникам буде легше вступити до вишів, а ще вони зможуть відносно швидко отримати звання офіцера. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Все почалося з малини»: військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив та відкрив «Сокарню»
20:10, 23 Жовтня, 2024

Військовий з Тернополя створив найбільший ягідний кооператив

ТОП новини тернопільщини: