План «Бюлютєнь», або Врятувати рядового Пастуха

Опубліковано:
23 Жовтня, 2015 о 06:53

До наших рук потрапив таємний документ під назвою план «Бюлютєнь», або врятувати рядового Пастуха.

 



З документу виходить, що бюлетневий скандал у тернопільській друкарні був запланований заздалегідь. Операція була розбита на чотири тактичні етапи. Кожен з них дублював інший.

 

Етап І, носить красномовну назву «Захват» і передбачав несподіваний візит у заздалегідь підготовлену «друкарню», де вже мали бути складені свіжо віддруковані бюлетні. Для підтримки операції були залучені агенти «Антикор» він же Колумбус, Блюхер він же Windows, другий «непрохідний» він же друг справжнього полковника, а також РІАліст, Пластун і КВНщик.

 

У випадку, коли б етап І не досягнув очікуваного результату, запускався етап ІІ під кодовою назвою «Наєзд», який передбачав тиск на міську ТВК та обласну раду. «Наєзд» мав супроводжуватися пресухою. В завдання групи підтримки входило внести дезорієнтацію у ряди ворога за допомогою гучного істеричного сміху. Курування етапу ІІ було доручено агенту «Бобер», який працював під прикриттям у Тернопільській обласній раді.

 

Після завершення другого етапу запускався етап ІІІ «Маза», що передбачав скликання ради коаліції, звернення до суду та ЦВК. Безпосереднє управління цим етапом операції переходило від агента «Бобра» до агента «Психіатр» більше відомого як «Тернополь без порєбріков». Для виконання завдання мали також залучити агента «Долю», що довший час працював на посаді міського очільника у рамках проекту «Лемберг».

 

Кінцевою метою плану «Бюлютєнь», або врятувати рядового Пастуха, була пабєда останнього через недопущення проведення передчасних виборів, до яких «гідний МЕР» був не готовий.

 

Загальне управління всією операцією здійснював «Дядя Вова із Маскви», також відомий у вузьких колах, як «Куратор». На підтвердження викриття великої виборчої афери, редакція надає копію плану фінальної стадії, який вдалося від фотографувати нашому кореспонденту.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ
14:20, 22 Липня, 2024

Меморіал пам’яті на Тернопільщині має відображати релігійність і світськість, – священник ПЦУ

Блоги

ТОП новини тернопільщини: