Піца на сковороді готується дуже швидко: рецепт на вихідні

Опубліковано:
21 Квітня, 2024
ПІца
ПІца. Фото з сайту Агротер.

Супершвидка піца на сковорідці з тонким тістом та соковитою начинкою так і пробуджує апетит. Такий рецепт опублікував Агротер

Інгредієнти:

1 великий лист тонкого лаваша

2 яйця

70 г ковбаси (шинки)

1 середній помідор

50 г сиру сулугуні

1 ст. ложка кетчупу
сіль

чорний мелений перець

олія

Приготування:

Ножем або ножицями вирізати з лаваша круглу заготовку за розміром сковорідки, в якій готуватимете піцу. (Кількість продуктів розрахована на сковорідку діаметром 23 см).

Яйця трохи збити з невеликою кількістю солі та перцем. Ковбасу (шинку) нарізати кружальцями чи кубиками. Помідор — тонкими кружальцями. Сир тонко нарізати чи крупно натерти (можна взяти будь-який сир, що добре плавиться).

Сковорідку змастити олією та розігріти на середньому вогні. Вилити яєчну суміш і розрівняти, щоб вийшов млинець. Коли яєчна суміш схопиться, викласти на неї заготовку з лаваша і злегка притиснути. Смажити разом 1 хв.

Обережно перегорнути основу для піци на інший бік, вогонь зменшити до мінімуму. Змастити основу кетчупом. Викласти ковбасу. Далі — помідори. Викласти сир. Накрити кришкою, тримати на вогні до розплавлення сиру. Перед подачею прикрасити зеленню.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #піца, #рецепт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: