У п’ятницю, 22 травня у селі Козярі Підволочиського району п’яні посиденьки завершилися трагедією. 39-річний чоловік зарізав свого 56-річного сусіда. Ножем поранив його в ногу і пошкодив таким чином стегнову артерію. А коли той упав на землю, залишив його стікати кров’ю. Лише вранці під огорожею тіло чоловіка знайшли односельці.

 



22 травня у Зеновія був день народження і він пішов святкувати його до Анатолія. Обоє чоловіків були самотніми, тому часто полюбляли разом випити. І хоч у селі знали норовливий характер Толика, а тому старалися оминати його стороною, Зеника це не зупиняло. Про нього односельці не розповідають нічого поганого: любив випити, але шкоди нікому не завдавав. Щоб заробити якусь копійчину на чергову пляшку, ходив підробляти до сусідів – кому дрова рубав, кому город копав. А от Анатолій навпаки – відзначався агресивною поведінкою, навіть сидів у в’язниці за те, що у бійці підрізав ножем молодого хлопця.

 

Того вечора сусіди бачили, що у хаті Анатолія допізна горіло світло, але ніхто не міг запідозрити лихого. Часті п’яні загули чоловіка стали для них звичною справою, тому, коли вранці біля його воріт побачили закривавленого Зеника – перелякалися. Негайно кинулися до нього, але зарадити вже нічим не могли…

 

Що стало причиною конфлікту наразі, – невідомо. Це з’ясують правоохоронці, а поки що Анатолія затримали згідно ст. 208 КПК. Йому інкримінують ч. 2 ст. 121 ККУ – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне чоловікові загрожує від семи до десяти років за ґратами.

 

Галина Кіт

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: