Підгороднянська громада оплакує загиблого Героя

Опубліковано:
16 Червня, 2024 о 17:05
свічка
Фото з відкритих джерел

Страшна звістка сколихнула Підгороднянську об’єднану територіальну громаду. В бою за свободу і незалежність України біля Кам’янського Запорізької області загинув Герой – Ігор Погорілець з села Підгородне. Про це повідомили на сторінці Підгороднянської об’єднаної територіальної громади у Фейсбук.

Ігор Погорілець
Ігор Погорілець, фото зі сторінки Підгороднянської об’єднаної територіальної громади у Фейсбук

Обірвалося життя Героя

1 березня 1972 року в селі Підгородне народився Ігор Іванович Погорілець. Він став на захист Батьківщини, віддавши найдорожче – власне життя. 13 червня 2024 року мужній воїн загинув біля Кам’янського у боях за незалежність України.



Зустріч та прощання з Героєм

16 червня тіло Ігоря Погорільця привезуть до його рідного села. Підгороднянська громада закликає гідно зустріти та провести в останню путь свого Героя-земляка. О 13:00 населення збиратиметься на в’їзді до Підгородного, щоб сформувати живий ланцюг шани до будинку загиблого.

Поховання

Панахиду за упокій душі Ігоря Погорільця відслужать 16 червня о 19:00 в його родинному домі на вулиці Садовій. На наступний день, 17 червня об 11:00, відбудеться чин його похорону.

Раніше ми писали про те, що знов Байковецька громада отримала сумну звістку.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #загинув воїн, #Ігор Погорілець, #Підгородне
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”
14:37, 25 Червня, 2024

Яросла Лемішка: “На сцені Тернопільської обласної філармонії – вперше прем’єра мюзиклу”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: