Підготовка господарки області до зими

Опубліковано:
14 Жовтня, 2014 о 08:49

У рамках робочого візиту до Києва 13 жовтня заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра зустрівся з першим заступником Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України В’ячеславом Негодою.




Під час зустрічі було обговорено питання підготовки житлово-комунального господарства області до роботи в зимовий період, а також  шляхи розв’язання проблем, пов’язаних з об’єктами незавершеного будівництва, зокрема, бібліотеки-довгобуду, що в  Тернополі.


Також під час зустрічі  йшлося про створення в обласному центрі необхідної інфраструктури для проведення змагань з різних видів водного спорту на Тернопільському ставі.


До слова, наразі Тернопільська облдержадміністрація веде активні перемовини з Федераціями водних видів спорту про ймовірне проведення чемпіонатів різних рівнів на базі Тернопільського ставу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Інтерв'ю
«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», - бойовий медик
10:20, 21 Жовтня, 2024

«Вчасна домедична допомога на полі бою – це врятоване життя як побратимів, так і своє власне», – бойовий медик

ТОП новини тернопільщини: